Yarden organiseert muzikale herinneringsbijeenkomst

Hoogeveen – Op zaterdag 17 juni, de dag voor Vaderdag, organiseert uitvaartorganisatie Yarden een herinneringsbijeenkomst met het thema ‘Heimwee met een glimlach’. De 3 Baritons zullen deze avond, die plaatsvindt in yardenhuis Zevenberg in Hoogeveen, muzikaal omlijsten.Er zijn VIP en online kaarten te bemachtigen.

Met de bijeenkomst -die onderdeel uitmaakt van de jaarlijkse Herinneringsweken- wil de afscheidsspecialist nabestaanden ondersteunen bij het omgaan met het verlies van hun overleden dierbaren.

Muzikaal herinneren 

Muziek roept vaak herinneringen op. Veel mensen denken wel eens aan een overleden vriend of familielid als zij muziek luisteren. Dit jaar organiseert Yarden daarom rondom Vaderdag een muzikale herinneringsbijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst op 17 juni zullen De 3 Baritons gedurende drie kwartier een muzikaal optreden verzorgen en hun gevoel en warmte overbrengen met hun muziek.

Heimwee met een glimlach

Raymond de Kock, locatiemanager yardenhuis Zevenberg: “Wij merken dat mensen behoefte hebben om hun overleden dierbare te herdenken. Daarom organiseert Yarden diverse herinneringsbijeenkomsten, waaronder deze met De 3 Baritons op onze locatie in Hoogeveen. Tijdens de bijeenkomst willen wij samen met onze gasten kort stilstaan bij de dierbaren die zij hebben verloren. Daarnaast willen we ook het leven vieren en zo hun heimwee een glimlach geven.”

Hoe doet u mee

Wilt u “Herinneren met De 3 Baritons” bijwonen? Maak dan de slagzin “Herinneren is voor mij…” af en ontvang online kaarten om het optreden live op uw computer of tablet via internet te volgen. Of maak kans op twee VIP kaarten om de herinneringsbijeenkomst ter plekke bij te wonen in Hoogeveen. Vul op yarden.nl het inschrijfformulier in. Vergeet niet de naam in te vullen van de persoon die u wilt meenemen (indien u de VIP kaarten wint). Binnen drie werkdagen ontvangt u bericht. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

  • Voor mensen die kaarten hebben voor het concert start de inloop om 19.00 uur.
  • Het concert van De 3 Baritons is van 20.00 uur tot 20.45 (ook via livestream te volgen)
  • Voor de aanwezigen in yardenhuis Zevenberg is er na afloop nog tijd voor een hapje en een drankje.  

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.