Vier nieuwe producties jeugdige Scala musicalgroepen

Hoogeveen – Scala Musicalgroep Hoogeveen presenteert op zaterdag 10 juni de eindvoorstellingen van de jeugd- en jongerengroepen in Theater De Tamboer in Hoogeveen. 64 jeugdige musicalleerlingen zingen, dansen en acteren in vier verschillende producties onder leiding van Gerrit Jan Rutgers en Madelon Sinnema. 

Om 16.30 uur is het de beurt aan de kinderen van 7 tot en met 9 jaar met Pippi Langkous, gevolgd door de 10 tot 12 jarigen met De Broadway Parade. Om 19.30 uur spelen de jongeren van 12 tot en met 15 jaar Herrie op de Filmset en aansluitend brengt de groep van 15 tot en met 18 jaar Eva. Kaarten zijn te koop via detamboer.nl.

Pippi Langkous

Pippi Langkous is een vrolijke, korte musical met liedteksten van Ivo de Wijs en muziek van Ronny Mosuse.

De Broadway Parade

In de eigengemaakt musicalshow De Broadway Parade ontmoet het publiek Annie uit de gelijknamige musical, Maria en de kinderen von Trapp uit de Sound of Music, Tarzan en de apen uit de musical Tarzan en vele anderen.

Herrie op de Filmset 

In de eveneens eigengemaakte musical Herrie op de Filmset wordt een musicalfilm opgenomen. De strenge regisseur, een jaloerse zus van de hoofrolspeelster en tal van andere actrices zorgen voor heel wat gedoe en herrie op de set.

Eva 

Ook Eva is een zelfgemaakte musicalproductie. Eva, een meisje van 16 jaar, wordt ernstig ziek. Samen met haar vrienden en klasgenoten probeert ze te genieten van de laatste maanden van haar leven. 'Eva' is een indringende musical over vriendschap, ziekte, boosheid, moeilijke beslissingen en momenten van vreugde, plezier en verdriet.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.