​Open Dag Action Games Hoogeveen

HOOGEVEEN/EMMEN - Action Games Hoogeveen houdt op zondag 9 juli een open dag. Iedereen kan die dag van 10:30 tot 16:00 uur gratis deelnemen aan spannende actiongames in de spectaculaire combat-zone bij Maxx Sports and Events aan de Terpweg. Je kunt er onder meer lasergamen, paintballen en boogschieten.

Action Games Hoogeveen is een nieuw initiatief van Maxx en de bedrijven Gajemee Games & Events en daVinci Dynamics uit Emmen. Ze hebben onder meer een 2000 vierkante meter groot outdoor-parcours ingericht op een deel van het tenniscomplex. Ook zijn er indoor-parcoursen.

Groepen vanaf 8 personen -jong en oud- kunnen er onder begeleiding verschillende action games spelen: outdoor paintball, indoor paintball (met digitale targets en re-balls), outdoor lasergames, indoor lasergames, arrow battle, tijdbomspel, shooting games en dynamisch schieten. Dit in combinatie met lekker eten, drinken en eventueel nog meer entertainment.

Evenementencomplex Maxx (voorheen 't Noord) biedt al vele jaren ruimte voor feesten, beurzen en andere evenementen van 10 tot 800 personen. Het complex heeft vrij recent een facelift gekregen en is voorzien van een sfeervol Grand Café.

Gajemee Games & Events uit Emmen verzorgt al zo'n tien jaar met succes indoor- en outdoorgames op locatie, in heel Noord- en Oost-Nederland. In Hoogeveen heeft het bedrijf een vaste locatie voor zijn activiteiten gevonden. Het Emmer bedrijf daVinci Dynamics ontwikkelt hi-tech elektronische schietdoelen en was in 2015 het meest innovatieve bedrijf van Drenthe.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.