​Gratis inloopspreekuur bij HuidZorg Drenthe

Hoogeveen - HuidZorg Drenthe organiseert vrijdag 16 juni een inloopsessie in haar praktijk aan de Van Limburg Stirumstraat 104 in Hoogeveen. ‘Op die manier willen wij ons op laagdrempelige manier presenteren aan het publiek’, vertelt eigenaresse Jiska Boer. 

Je kunt je laten informeren over wat we doen en wat we voor jou kunnen betekenen. Je bent je van harte welkom tussen 16.00 tot 20.00 uur om je vrijblijvend te laten informeren en adviseren, wanneer je een huidprobleem of een probleemhuid hebt. Ook wanneer je huidverzorgingsproducten gebruikt waarvan je niet zeker bent of die je goed doen, leg het dan aan ons voor tijdens deze inloopsessie.’

Het team van HuidZorg Drenthe vertelt je alles over de complete zorg die zij bieden voor jouw huid. HuidZorg Drenthe beschikt over de modernste technieken en apparaten om af te rekenen met bijvoorbeeld, striae, rimpels, acne, rosacea, couperose of schimmelnagels. Dat laatste probleem kunnen we adequaat behandelen met onze Fox Laser.

Afspraak maken voor gratis huidanalyse

"Heb jij een huidprobleem waarvan je meer wilt weten en wil je gedegen persoonlijk advies? Laat je dan informeren en laat een gratis huidanalyse uitvoeren. Wij adviseren je wel, om hiervoor in verband met de verwachte belangstelling per mail of telefonisch een afspraak in te plannen tijdens ons inloopspreekuur waarin wij uitleg geven over onze behandelingen en lichten we de nieuwste lasertechnieken toe en wat we daarmee kunnen bereiken. Er is uitleg over verschillende peelingen bij acne en is er uitgebreide informatie over de weldadige topproducten van IMAGE Skincare. Van dit merk is een huidspecialist aanwezig om jouw vragen te beantwoorden en om je te informeren over het product dat het beste past bij jouw huidtype. "

Meer info op www.huidzorgdrenthe.nl

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.