Burgernet: Vermissing 15-jarig meisje - Update: Ze is terecht

Hoogeveen - De politie is bezig met een onderzoek naar een vermissing persoon in Hoogeveen. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze vermissing.

Het meisje wordt vermist sinds dinsdag 6 juni 2017 rond 20:00 uur in de omgeving van de wijk Trasselt te Hoogeveen.

Signalement: vrouw; 15 jaar; 170 cm. lang; blond lang haar met scheiding op de zijkant; slank postuur; blauwe ogen. Zij droeg een wit nep leren jas kort model; hemd met zwart/witte strepen; zwart vest; zwarte spijkerbroek en zwart halfhoge laarzen maat 38. Zij heeft een Eastpack rugzak bij zich in de hoofdkleur roze.

Toedracht: Op dinsdag 6 juni 2017 omstreeks 20.00 uur van huis weggelopen. Zij is woonachtig in de wijk Trasselt te Hoogeveen.

Heeft u of één van uw huisgenoten:


  • Rond het tijdstip van het delict een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Kennis van getuigen die dit delict hebben waargenomen?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze vermissing, neemt u dan direct contact op met de politie via deze webpagina van Burgernet. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.