Veel bezoekers bij DoeDag van dierspeciaalzaak Jumper

Hoogeveen - Op zaterdag 10 juni is bij dierspeciaalzaak Jumper in Hoogeveen een evenement georganiseerd. De DoeDag wordt tweemaal per jaar gehouden en zoals elke editie was ook deze dag goed bezocht. Mensen konden onder andere kuikens en konijnen knuffelen en bijzondere reptielen ontmoeten.

Dierspeciaalzaak Jumper bij het Beukemaplein in Hoogeveen, organiseerd tweemaal per jaar een leuke dag met speciale acties voor klanten en zorgen daarnaast ook voor leuke standhouders met dieren. Zo waren er leerlingen van het AOC Terra in Meppel aanwezig met een aantal bijzondere reptielen, met als favoriet van de dag toch zeker de Boa constrictor van ca. 2 meter lang. Ze hadden ook een aantal Rattenslangen mee en enkele soorten schildpadden, hagedissen en zelfs krekels en kakkerlakken. 

Voor het pand stond een ware knuffelhoek met konijnen en kuikens mede mogelijk gemaakt door Kleindier Liefhebbers Nederland, volledig ingericht met stoeltjes en bankjes. Bij binnenkomst stond vogelexpert Michel klaar voor vragen en advies. En ook Hoogeveense Witbuikegelfokker Hedgery of the High Moors was bij het evenement aanwezig om mensen kennis te laten maken met deze bijzonder exoten.

De DoeDag begon om 9 uur in de ochtend en was om 4 uur in de middag afgelopen. Jumper Hoogeveen kijkt terug op een geslaagde dag en hoopt de volgende keer op een net zo goede opkomst.

Tekst en foto's Judith Bos

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.