Oproep: geen honden, fietsen, skelters in pierenbadje Krakeel

Hoogeveen - Na een grondige opknapbeurt door grotendeel vrijwilligers in de wijk Krakeel , kunnen kinderen sinds kort weer gebruik maken van het pierenbadje. Maar na de eerste zomerse dagen blijkt dat het pierenbadje niet altijd helemaal gebruikt wordt zoals het bedoeld is.

Op de Facebookpagina van pierenbadje krakeel is de volgende oproep geplaatst:
Iedereen vind het heerlijk om het pierenbadje te kunnen spelen of om zijn of haar kinderen daar te kunnen laten spelen. Om het badje zo mooi te houden als hij nu is, zijn we de hulp nodig van iedereen. We zien heel vaak kinderen met fietsen en skelters in het badje. We snappen dat dit erg leuk is maar hierdoor gaat alle verf van het badje stuk of komen er bandensporen in die er niet meer uit willen.

Met dit weer zoekt iedereen verkoeling, ook de honden. Maar als iedereen de honden in het pierenbadje laat dan wordt het water een stuk sneller vies en is het slecht voor de hygiene. Dus als iedereen ons kan helpen door tegen de kinderen te zeggen dat ze niet in het badje moeten fietsen en geen honden er meer in te laten, dan wordt het werk voor alle vrijwilligers een stuk makkelijker en kunnen wij het badje het mooi en schoon houden voor iedereen.

Het badje wordt geheel door een kleine groep vrijwilligers onderhouden en schoon gemaakt. En ook hier kan nog aanvulling gebruikt worden op de groep. Mensen die het leuk lijkt om ook af en toe te helpen kunnen via  pierenbadje Krakeel  contact opnemen . 

Foto: pierenbad krakeel

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.