Benefietwedstrijd Project 48 gaat niet door

Hoogeveen - Project 48 meld op hun Facebookpagina dat de Benefietwedstrijd v.v. Hoogeveen tegen FC de Rebellen niet doorgaat. De reden waarom is niet bekend, een reden zou kunnen zijn dat FC de Rebellen op 24 juni al een wedstrijd spelen tijdens de Villa Pardoes dag op het sportpark Maartenshof in Gameren.

De benefietwedstrijd zou op 24 juni gespeeld worden op het terrein van .v.v. Hoogeveen maar wordt nu dus afgelast. Project 48 zet zich een jaar lang met allerlei activiteiten in om geld in te zamelen voor de Voedselbank en deze benefietwedstrijd was hier onderdeel van. In november van vorig jaar waren FC Rebellenspelers Glenn Helder en Marcel Meeuwis tijdens een persconferentie van Project 48  aanwezig in het Podium. Daar werd toen bekend gemaakt dat Glenn Helder, Marcel Meeuwis, Jean Marie Pfaff, Wim Kieft, Luc Nilis, John de Wolf en Andy van der Meijde namens FC de Rebellen zouden spelen tegen v.v. Hoogeveen.

De voorverkoop voor deze wedstrijd was daarom al op 29 mei gestart. Wie inmiddels kaartjes heeft gekocht via www.hetpodium.nl /tickets krijgt zijn geld terug.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.