​Elim sluit een energiek jaar af

Elim: In Elim wordt met de inzet van Elim Energiek hard gewerkt aan het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe talenten. Het afgelopen jaar zijn er veel verschillende activiteiten georganiseerd. Zo hebben er bijvoorbeeld 20 kinderen heerlijke gerechten leren bereiden tijdens SuperChefs en meegedaan aan ‘Heel Elim bakt’. 

Op 23 juni 2017 wordt het seizoen afgesloten

Ook zijn er volop activiteiten geweest om je creativiteit te ontdekken. Dit kon tijdens workshops als schilderen, tekenen, kunst en graffiti. Je kon leren waar je op moet letten bij het maken van een goede foto tijdens workshops fotografie. Ook waren er excursies zoals naar het natuurpark Berg & Bos in Apeldoorn en de ijshoeve in De Krim. Daarnaast was er ook veel aandacht voor nieuwe sporten en spellen zoals fitness, freerunning, kidsfitness, bike trial en nog veel meer! Binnen het basisonderwijs en de peuterspeelzaal werd het project ‘vervoer’ samen gedraaid en afgesloten met een heuse optocht door Elim.

Maak kennis met de nieuwe talenten

Elim is weer vele talenten rijker! Wilt u zien wie dit zijn en wat ze hebben gedaan? U bent van harte welkom tijdens de afsluitende middag op 23 juni 2017 van 16.00-18:00 uur op het plein voor de Open Deur, Dorpsstraat 16 in Elim.

Viervoudig wereldrecordhouder

Tijdens de afsluitende middag kunnen de kinderen van de beide basisscholen meedoen met gave activiteiten en kijken naar mooie demonstraties. Rick Koekoek geeft een demonstratie Bike Trial, hij laat ze zien hoe spectaculair deze sport is en niemand ter wereld kan zo hoog springen met een fiets als hij! Kaj Kuipers van Severe Clinics is ook aanwezig en laat ze zien wat je allemaal op een skateboard kan doen. Daarnaast kunnen kinderen meedoen met een workshop graffiti en drama en voor de kleinsten is er een springkussen.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.