Gemeente heeft bouwkavels landelijk wonen in de aanbieding

Hoogeveen - Droomt u ervan om een huis te bouwen in een dorp, een prachtige bos- en waterrijke omgeving? De gemeente biedt verschillende bouwkavels aan op een landelijke plek. 

Tiendeveen -  De uit te geven woningbouwkavels liggen aan de zuidkant van het dorp Tiendeveen. In eerste instantie worden acht kavels uitgegeven voor de bouw van vrijstaande of twee-onder-een kap woningen. Het totale uitbreidingsplan omvat ruim zestig woningen.
Stuifzand - Het plan beschikt over ruime kavels voor een vrijstaande woning, met vrij uitzicht. Daarnaast zijn er kavels voor zowel een twee-onder-een-kap als een vrijstaande woning. Ook zijn er mogelijkheden om kavels te splitsen.
Pesse -  In Pesse heeft de gemeente nog bouwkavels in de verkoop voor vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen. Ook is de gemeente op zoek naar een medebouwer voor een twee-onder-een-kapwoning. HOM Vastgoed begint in de eerste helft van juli met de verkoop van 2 twee-onder-een-kapwoningen en 4 rijenwoningen in Pesse. Hebt u interesse? Neem dan contact op met Huys makelaardij. 

Meer informatie?

Voor meer informatie zie hoogeveen.nl/kavelstekoop. Voor vragen kunt u contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 14 0528.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.