Workshop ijsmeester door the Iceman Wim Hof

Hoogeveen - Op zondagmiddag 16 juli vind er bij Crossfit0528, aan De Kanaalweg 34, de workshop "IJsmeester" plaats van de welbekende 'Iceman' Wim Hof.

In de workshop "IJsmeester" leer je in een dagdeel de praktische en makkelijk toepasbare technieken om jouw gezondheid te optimaliseren. Je leert, onder begeleiding van 2 ervaren instructeurs, beter om te gaan met kou en op welke manier je ademhaling en mindset kunt gebruiken voor meer energie en betere focus. Daar ademhaling en mindset ook belangrijk zijn bij het sporten ga je hier ook voordelen behalen. Door daarbij te voelen wat er in je lijf gebeurt, krijg je veel informatie over hoe jij de zaken aanpakt. Of zoals Wim Hof vaak zegt “Voelen is Begrijpen” Ook jij kunt voor, in en na een ijsbad ontdekken hoe je met stressvolle situaties omgaat. Dit geeft een prachtig inzicht en is zeer waardevol voor je zelfontwikkeling! Immers, als je niet weet hoe jij het doet, hoe kun je het dan anders doen? 

Hoe ga jij om met druk van buitenaf en hoe vind je de kracht en rust in je lijf om hiermee om te gaan. Er is ruimte voor max 25 deelnemers en geïnteresseerden kunnen contact opnemen via info@crossfit0528.nl of via de Facebooksite. zie voor meer info deze link.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.