​De werkzaamheden rondom De Kaap zijn in volle gang

Hoogeveen - De werkzaamheden rondom De Kaap zijn in volle gang. Ook de gemeente is bezig met de aanleg van het openbaar gebied en de wegen rondom het project. Tweewekelijks houdt de gemeente u in Het Torentje op de hoogte van alle werkzaamheden. 

Afgelopen weken is er gewerkt aan de parkeerplaatsen van Het Kaaplaantje. Deze zijn gereed. Aan de noordzijde van de Nicolaas Beetsstraat is begonnen met het opbreken van het asfalt en straatwerk. Op het Beukemaplein wordt de bouwplaats ingericht. Een deel van het plein is afgezet voor vergunninghouders. In Het Haagje worden kleine rioolwerkzaamheden uitgevoerd en worden de groenstroken uitgegraven. De rioolwerkzaamheden in de Beukemastraat worden afgerond en de puinfundering wordt aangebracht (eind van de week) zodat het verkeer weer richting het Beukemaplein over de Beukemastraat kan. 

Komende werkzaamheden

De T-splitsing bij het Kaaplaantje (van 19 juni t/m 23 juni afgesloten voor verkeer) wordt gereed gemaakt waarna vervolgens de rijbaan richting Het Haagje wordt bestraat. De voorbereidingen van de straatwerkzaamheden aan Het Haagje gaan van start. Ook het opbreken van de verharding in de Beukemastraat t/m Kruisstraat gaat beginnen waarna vervolgens bij hetzelfde tracé de rioleringswerkzaamheden worden uitgevoerd. Woningen zijn dan bereikbaar via de Kruisstraat. Deze week wordt het laatste stuk voetpad aan het Kaaplaantje richting Het Haagje bestraat. Wilt u een overzicht van alle afgeronde en toekomstige werkzaamheden? Kijk dan op stadscentrumhoogeveen.nl bij het project De Kaap.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.