​Open Drents Veteranen toernooi bij TC de Weide

Hoogeveen – ‘We blijven vasthouden aan dat wat jullie van ons gewend zijn: gezelligheid, sportiviteit en een fantastisch animatieprogramma. Maar daarnaast blijven we ook vernieuwen! De samenwerking met onze nieuwe sponsor, AH Offerein, is aanleiding geweest om weer iets nieuws in te voeren: ieder jaar een ander thema….met activiteiten, muziek, drankjes en hapjes die daarbij horen. Dit jaar zal het thema “Duitsland” zijn, dus vul maar in.. ;-)." Aldus het organisatiecomité van het toernooi. 

Wenn du dabei bist….WUNDERBAR!! 

Als enthousiaste deelnemer kun je zelf meewerken aan het thema door je buren gezellig mee uit te nodigen. Misschien wel eens leuk om samen een toernooi te spelen. Of je iets minder naaste buren, denk aan je clubgenoten en neem ze mee naar Hoogeveen!

De toernooigegevens:


  • De wedstrijden worden gehouden van 7 t/m 13 augustus 2017, inschrijven kan t/m 30 juli, maar hoe eerder hoe beter… Je kunt HIER inschrijven

  • Naast het park, op de gelegenheidscamping, is het mogelijk te verblijven met camper of caravan ( 75,- per week) en de clubhuisfaciliteiten zijn 24 uur per dag beschikbaar. Graag even van tevoren aangeven of je van deze gelegenheid gebruik wilt maken, want vol = vol. Aanmelden kan HIER

  • De wedstrijdleiding (Sandra Overbeek en Hilda Lenten) staat garant voor een zo goed mogelijke indeling op leeftijd en bij voldoende deelname op speelsterkte.

  • Meer informatie is ook te vinden op de website van TC De Weide

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.