Rabobank: ​Maatregelen n.a.v. groot aantal plofkraken

Hoogeveen – Rabobank heeft in het afgelopen jaar verschillende keren met plofkraken te maken gehad. Deze plofkraken brachten schade toe aan de geldautomaten en aan omliggende panden. "We nemen daarom een aantal maatregelen, waarbij de veiligheid van omwonenden centraal staat. Uitgangspunt daarbij is dat de aanwezigheid en beschikbaarheid van geld zoveel mogelijk gehandhaafd blijven."

Sluiting aantal geldautomaten

Elke locatie wordt zorgvuldig beoordeeld. Op basis van deze beoordeling heeft Rabobank Zuidwest-Drenthe besloten de geldautomaten op de volgende locaties te sluiten: Dwingeloo (Brink 21a), Hoogeveen (De Nije Nering 62) en Vledder (Dorpsstraat 25). Voor alle locaties geldt dat op korte termijn naar een alternatief wordt gezocht.

Alternatieven om te beschikken over (contant) geld

In de nabije toekomst zullen verschillende banken samen een landelijk netwerk van geldautomaten gaan exploiteren. In deze ontwikkeling blijven we ons inzetten voor voldoende beschikbaarheid van contant geld. Ook kunt u gebruik maken van de Rabo Geldservice, waarmee contant geld thuisbezorgd wordt.

De Rabobank aan Het Haagje, extra verlichting en cameratoezicht

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.