Burgernetactie: Overvaller gezocht Etos Hoogeveen

Hoogeveen - Burgernet heeft een oproep doen uitgaan om uit te zien naar de dader van een  overal op de Etos aan de Hoofdstraat in Hoogeveen zaterdagmorgen. Er werd benadrukt zelf geen actie te ondernemen, de dader had een steekwapen bij zich, maar gelijk de politie te bellen!

zojuist overval in Hoogeveen Etos Hoofdstraat. Dader 175 cm, Turks/Marokkaans uiterlijk. Zelf geen actie ondernemen, maar politie bellen.  Tips? Bel nu 0800-0011

Update: extra info actie hoofdstraat: geen bodywarmer, maar grijze trui met capuchon, petje eronder, strakke broek en AH tas. tips? bel gelijk 112!

Onderzoek ter plaats opgestart door politie

Inmiddels is de politie ter plaatse een onderzoek opgestart en zoekt getuigen, en heeft onderstaand bericht doen uitgaan. 

Vandaag 1 juli omstreeks 09.30 uur is de Etos aan de Hoofdstraat te Hoogeveen overvallen. De politie heeft al meerdere getuigen gesproken maar zijn op zoek naar mensen die de persoon hebben zien lopen voor en na de overval. 

Signalement:
- getinte huidskleur.
- man van tussen de 18 en 25 jaar;
- dun;
- 1.75 m;
- grijze trui met capuchon en daaronder een petje;
- skinny broek

Hebt u informatie belt u dan met 0900-8844, of meldt u het op het politiebureau. Meldt u liever anoniem bel dan 0800-7000.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.