Daverend applaus voor eindvoorstelling Tresor Dance Center

Hoogeveen - Afgelopen zaterdag was het één groot feest in de Tamboer tijdens de tweede eindvoorstelling van Tresor Dance Center uit Hoogeveen. “TDC Airlines” werd intensief voorbereid en vol overgave en met veel plezier opgevoerd door de dansers. Ze namen de volle zaal mee op een muzikale reis naar landen als Jamaica, USA, Frankrijk, Japan en Australië in bijpassende kleding en dansstijlen.

Het enthousiasme van de dansers sloeg goed over op het publiek en ook na afloop waren de reacties unaniem lovend. Naast de reguliere lessen was alles ingestudeerd tijdens wekelijkse theaterclasses die door het merendeel van de dansers werden gevolgd. Daarin werd er gewerkt aan choreo’s van Tresor en een aantal topchoreografen, in verschillende stijlen zoals hiphop, dancehall, modern en afrodance, deze

Na een succesvol seizoen was dit een geweldige afsluiting voor deze ambitieuze dansschool. TDC gaat in augustus met team Vanity en duo Britt & Anne-Roos naar het UDO WK Streetdance Championships in Glasgow en blijft ook na de zomer aan de weg timmeren en nieuwe dansers verwelkomen, vanaf 7 jaar en op elk niveau.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.