Fam.Vosmeijer-Koldeweij 60 jaar getrouwd

Hoogeveen - Op donderdag 6 juli vieren Gerrit en Gerrie Vosmeijer-Koldeweij hun diamanten bruiloft. Een dag eerder bracht Burgermeester Karel Loohuis hun de felicitaties over namens de Gemeente Hoogeveen. “60 jaar geleden was een verschrikkelijk hete dag. Het was zo warm dan m’n trouwhandschoenen plakten aan mijn armen”, verteld Gerrie.

Gerrit Vosmeijer is in 1933 geboren in Deventer en Gerrie Koldeweij in 1935 in Bathmen. Na 3,5 jaar verkering zijn ze op 6 juli 1957 getrouwd in Bathmen. De eerste jaren hebben ze daar ook gewoond. De dienstplicht werd in Utrecht volbracht. Daarna zijn ze met inmiddels hun 2 zoons (Henk en Harrie) voor het werk naar Nijmegen verhuist. Gerrit is altijd rijksambtenaar geweest. In Nijmegen werd hun dochter Ina geboren.

In 1970 verhuist het hele gezin vanwege Gerrit’s werk als rijksambtenaar naar Beilen waar ze jaren met veel plezier en volop betrokken in het sociale leven hebben gewoond.

De kinderen gingen de deur uit. Doordat er in Beilen geen appartementen werden gebouwd, werd in 1998 de knoop doorgehakt en verhuisden ze naar een mooi appartement in De Maaier in Hoogeveen, waar ze nu nog steeds met veel plezier wonen, omringd door geweldige buren!

De kinderen wonen allemaal in de buurt en inmiddels zijn er 6 kleinkinderen. Gerrit is altijd actief geweest met dammen en Gerrie is van de creativiteit.

Op hun trrouwdag gaan ze het feest vieren in Westerbork. Weinig had het gescheeld of alle festiviteiten moesten verplaatst worden omdat Gerrit een dag eerder van de trap viel en z’n sleutelbeen brak. 

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.