Weer zware mishandeling in uitgaanscentrum

Hoogeveen - Afgelopen weekend heeft er opnieuw een zware mishandeling plaatsgevonden in het uitgaanscentrum van Hoogeveen. Een 41-jarige inwoner van Hoogeveen werd het ziekenhuis ingeslagen door meerdere personen.

De man werd in de Grote Kerkstraat belaagd maar toen kwam de politie tussenbeide. Hij vervolgde zijn weg naar zijn fiets die was gestald bij de Dekkerspassage. Daar werd hij door een grote groep opnieuw belaagd. Zijn fietsketting werd hem afgenomen en hij werd er bewusteloos mee geslagen tegen zijn hoofd. Ook liep hij in een poging om af te weren een gebroken pols op. Van getuigen hoorde het slachtoffer dat een groep van 10-15 personen erbij waren betrokken, 3-4 personen hebben de zware mishandeling gepleegd die mogelijk kan leiden tot een aanklacht van poging tot doodslag. Die beslissing neemt de officier van justitie, aldus een woordvoerster van de politie.

Er is een voorlopige aangifte opgenomen want de man is nog te zwaar gewond. De politie heeft deze keer wel camerabeelden maar deze geven geen uitsluitsel. In tegenstelling met vorige keer werd nu geen oproep voor getuigen op de Facebookpagina van de politie geplaatst of werd het bericht in de media gebracht.

Heeft u informatie die kan helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u anoniem blijven, belt u dan naar Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.