Seizoensafsluiting Thrianta groot succes

Hoogeveen - Op het veld van Thrianta werd vorig weekend volgens traditie het korfbalseizoen afgesloten. Tijdens de afsluiting wordt er een kampeerweekend voor de jeugd georganiseerd. De kinderen mogen dan in tenten op het veld blijven slapen. In de avond, nacht en ochtend worden dan verschillende spelletjes gedaan waar de kinderen zich mee kunnen vermaken. Met een vijftigtal kinderen kan de organisatie spreken van een zeer geslaagd weekend.

Nadat de tenten opgezet en ingedeeld waren, ging het avondprogramma van start. In groepen kon iedereen zich bezighouden met activiteiten als raamschilderen, levend tafeltennis en ballondarten. Je kunt het zo gek niet bedenken. Na een korte pauze, ging het nachtprogramma van start. Een deel van kinderen begon met levend bingo. Een bingospel waarbij naast getallen aankruisen ook voorwerpen verzameld moeten worden. De overige kinderen gingen naar buiten om daar een speurtocht te doen of gezellig barbecueën. Na afloop van het nachtspel gingen de jongste kinderen naar de tent. Voor de ouderen stond er nog een ultiem nachtspel op het programma. Helaas gooide de regen roet in het eten. Een goed alternatief was nu het spel “Dance, dance, dance...” op de WII.

De volgende ochtend begon het programma alweer vroeg. Om 07:00 uur werd de oudste jeugd aan een bootcamp onderworpen. De D, E en F-jes vermaakten zich met ochtendgymnastiek. Tot ieders verbazing wilden de jongsten onder ons ook deelnemen aan de bootcamp. En zo gebeurde het. Super fanatiek werden de opdrachten uitgevoerd. Na het ontbijt was het tijd voor de spelletjes. Met de laatste energie werd ook dit tot een goed einde gebracht. Als afsluiting was er voor iedereen patat en een frikandel, waarna de slaapspullen en de tenten werden opgeruimd. De leiding ging nog even door om de kantine weer netjes af te leveren. Moe maar voldaan werd hiermee het weekend afgesloten.

De weekend werd niet alleen door de vrijwilligers tot een succes gemaakt. Ook enkele sponsors hebben ervoor gezorgd dat het een onvergetelijk weekend werd. Langs deze weg willen we dan ook de volgende sponsoren bedanken: Installatiebureau Ten Buur (Bingoprijzen), Coop Grote Beer (Ontbijt), Millefleur (Stormbaan), Installatiebedrijf Meppelink/Hoving (BBQ), Inimini (Konijnenpak) en de Whip-Inn Grote Beer (frikandellen bakken).

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.