​vv Hollandscheveld heeft sponsorgroep compleet

Hollandscheveld - "Met trots kunnen we melden dat de sponsor commissie erin is geslaagd om voor de komende 4 jaar een nieuwe sponsorgroep samen te stellen, 4 van onze huidige sponsors en 2 nieuwe sponsors zijn dit geworden." Aldus laat Lars Lip weten namens de sponsorcommissie vv Hollandscheveld.

Het logo wat hiervoor is ontworpen zal straks prijken op de tenue`s, tassen, trainingspakken en presentatiepakken van de 1e selectie en zal dit ook op nieuwe reclame uitingen rond het hoofdveld en parkeerplaats komen en natuurlijk de social media.

De sponsorcommissie will u dan ook graag voorstellen aan de bedrijven die de VV Hollandscheveld als vereniging een warm hart toedragen.

Autobedrijf Martens

Deze sponsor is eigenlijk niet weg te denken bij vv Hollandscheveld, na vele jaren alleen als hoofdsponsor op het tenue te hebben gestaan, werd er 4 jaar geleden ervoor gekozen om een samenwerking aangegaan met 3 andere sponsors uit Hollandscheveld. Ook nu hebben ze er weer voor gekozen om zich nogmaals 4 jaar aan onze club te verbinden.

Adviesgroep Mulderij

Sinds 4 jaar is Adviesgroep Mulderij hoofdsponsor en dit is goed bevallen waardoor er nog eens 4 jaar aan vast word geplakt.

Plus Cappendijck

Ook deze sponsor was al onderdeel van de vorige sponsorgroep en heeft wederom toegezegd voor een nieuwe periode van 4 jaar aan ons te binden.

Ep-Kuik

Sponsor van verschillende verenigingen in Hollandscheveld en dus ook de komende 4 jaar wederom bij ons.

Kleine weg- en waterbouw

Een nieuwe sponsor binnen de sponsorgroep en zal dus ook de komende 4 jaar benoemd worden op de tenue`s en uitingen.

BS Stukadoors

Ook een nieuwe naam binnen de sponsorgroep, na een aantel jaren te hebben gesponsord bij clubs uit de omgeving Hardenberg is nu besloten om vv Hollandscheveld te steunen voor in ieder geval de komende 4 jaar.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.