Beeldend PerspectieF opent deuren

Hoogeveen - In de week van 2 t/m 8 oktober kunt u kennismaken met Vaktherapie. In de omgeving van Meppel, Koekange en Hoogeveen kan dat bij ‘Beeldend PerspectieF’. Maak vrijblijvend een afspraak en ervaar wat beeldende therapie voor u kan betekenen. U bent van harte welkom. Koffie/thee en koek staan klaar.

In 2013 is Aly Fieten gestart met haar eigen praktijk voor Beeldende Therapie. Het doel is om jong volwassenen, mannen en vrouwen die vastgelopen zijn in het dagelijks leven de mogelijkheid te bieden om binnen eigen grenzen weer zelf richting leert geven aan zijn/haar leven. Tijdens een aantal sessies wordt door het werken met verschillende materialen ervaren hoe men kan leren omgaan met problemen.

“Ik werk oplossingsgericht, dat betekent niet dat ik de oplossing aandraag voor de problemen maar door samen op zoek te gaan naar oplossingen die een ieder in zich heeft. Daarbij uitgaand van de kwaliteiten en kracht van elk mens. De therapie is op de toekomst gericht, op wat nu werkt en minder op het verleden”, zegt therapeute Aly Fieten.

Meer informatie over de landelijke actie van Vaktherapie kunt u vinden op www.weekvandevaktherapie.nl

Meer informatie over Beeldend Perspectief of om een afspraak te maken kunt u vinden op www.beeldendperspectief.nl

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.