King's Kidz derde op NK Streetdance/Hiphop

Zwolle/Hoogeveen - Zondag 8 oktober namen drie dansgroepen van Dansschool Xtraordinary deel aan het NK Streetdance/Hiphop in Zwolle. De dansgroep King's Kidz werd derde in hun categorie maar wonnen de eerste plaats in de categorie beste muziekmix.

De stichting Soneo organiseert jaarlijks een Nederlands kampioenschap streetdance, de performances worden beoordeeld door een professionele vakjury welke de prestatie objectief in kaart brengt. Dansschool Xtraordinary was met maar liefst 3 teams vertegenwoordigd, namelijk King’s Kidz, Girlz With Attitude en Unity in Style. Alle dansers van Xtraordinary hebben de afgelopen maanden keihard getraind om een perfecte performance neer te zetten.

King’s Kidz en Girls With Attidude deden mee in de categorie 6 t/m 9 jaar. Girls With Attitude eindigde op de vijfde plaats en King’s Kidz gingen er met de derde plaats vandoor en hebben tevens de beste muziekmix gewonnen. Unity in Style deed mee in de categorie 14 t/m 17 jaar en eindigden op de zevende plaats.

Hiermee sluiten de dansers van Xtraordinary het seizoen goed af. Nu is het tijd voor hun om te gaan werken aan een nieuwe choreografie om in 2018 wederom goed te kunnen presteren.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.