Mark van de Veerdonk spreekt over menselijk tekort

Hoogeveen – Op vrijdag 13 oktober om 20.15 uur speelt cabaretier Mark van de Veerdonk zijn voorstelling KaasKleum in De Tamboer. Hierin bespreekt hij het menselijk tekort; we willen steeds meer, maar krijgen daardoor juist minder. Hij gaat in KaasKleum op zoek naar dingen die er nog wél toe doen.

Ook deze keer staat, hangt en zit Mark weer tegen, onder of op een idioot decorstuk. Mark van de Veerdonk studeerde sociale geografie, maar door zelfoverschatting en bluf werd hij cabaretier. Zijn optreden op een jubileumfeest van de universiteit waar hij studeerde was dramatisch zegt hij zelf, maar hij vond het juist een uitdaging om het nog een keer te proberen.

Mark heeft inmiddels vijftien voorstellingen gemaakt, waarvan hij meerdere in De Tamboer heeft gespeeld. De cabaretier vindt het altijd bijzonder om in De Tamboer op te treden, zo vindt hij de zaal erg sfeervol. 

Het wordt weer een echt lachspektakel. Kaarten reserveren kan via www.detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.