Peuter-Kleuter Festival Op Stapel in februari 2018

Hoogeveen – Op zondag 25 februari kunnen de allerkleinste theaterbezoekers vanaf 2 jaar oud genieten van leuke voorstellingen en activiteiten tijdens het Peuter-Kleuter Festival in De Tamboer vanaf 9.00 uur. Het spannende blokkenparadijs in de foyer is gratis toegankelijk. 

Tijdens Peuter- Kleuter Festival Op Stapel kunnen peuters voor en na de voorstellingen op ontdekkingstocht in een groot blokkenparadijs in de foyer. Het spannende vormenwoud is een waar avontuur voor de kleine bezoekers. Ze kunnen rollen, slepen en stapelen met de blokken en komen allerlei vormen tegen.

In de voorstelling Pim & Pom (3+) en het feestelijke Fiepboek is buurkat Fiep 100 jaar geworden. Dat vieren Pim & Pom met een feestelijke muzikale voorstelling vol vrolijke liedjes. Lukt het ze om er een knalfeest van te maken?

Kikker zingt en leest voor (3+) is een kleine, intieme voorstelling. Kikker kan zwemmen en springen als de beste. Maar hij kan niet vliegen, zoals Eend. En niet lezen, zoals Haas. En geen taarten bakken, zoals Varkentje. ‘Natuurlijk niet’, zei Haas. ‘Want jij bent een kikker! En wij houden van je zoals je bent.’ Kikker zingt de leukste liedjes uit de Kikker-musicals en vertelt zelf al zijn avonturen.

Kaarten voor de voorstellingen Pim & Pom en het feestelijke Fiepboek, en Kikker zingt en leest voor zijn vanaf nu verkrijgbaar via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.