Vrijdagavond stille tocht ter nagedachtenis van Djamila Marissen

Hoogeveen – Vrijdagavond zal er vanaf basisschool Het Pallet aan de Van Goghlaan 5 in Hoogeveen een stille tocht starten ter nagedachtenis aan Djamilla Marissen die afgelopen zaterdag om het leven kwam door een misdrijf.

Naaste vrienden van de familie organiseren deze tocht met instemming van de ouders van Djamila. De stille tocht wordt gehouden op vrijdag 20 oktober om 19.00 uur. De route loopt van basisschool Het Palet, Van Goghlaan 5, naar RSG Wolfsbos, Valkenlaan 1 in Hoogeveen. De tocht gaat ook langs het gebouw van Delu, waar Djamila opgebaard ligt. De stoet neemt hier een minuut stilte in acht.

Vlinders

De familie stelt het op prijs als de deelnemers aan de tocht een zelfgemaakte vlinder meenemen. De vlinder symboliseert het kleurrijke meisje dat Djamila was en het was haar favoriete dier.

bereikbaarheid

Als u met de auto naar Het Palet komt, kunt u het beste parkeren aan de Groenewegenstraat. Als u op de fiets komt, kunt u uw fiets stallen bij buurthuis Het Oor. Volgt u de aanwijzingen van de handhavers hierbij alstublieft op.

Route


Het Palet aan de Van Goghlaan – Hoofdstraat – Het Haagje – Schoklandstraat - Duivenslagstraat - Wolfsbosstraat - Delu aan Kanaalweg

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.