Rabo Clubactie: ​Financiële bijdrage voor 200 clubs

Hoogeveen - Op maandag 6 november is in theater De Tamboer de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne bekend gemaakt. Ruim 200 verenigingen en stichtingen uit Zuidwest-Drenthe deden mee om een mooie bijdrage voor hun clubkas binnen te halen. Omdat er dit jaar weer meer clubs meededen, heeft de Rabobank het totale budget verhoogd van € 50.000 naar € 60.000.

Voor het vijfde jaar op rij organiseerde Rabobank Zuidwest-Drenthe de Clubkas Campagne. Ruim 200 verenigingen en stichtingen schreven zich in en voerden campagne om zoveel mogelijk stemmen te werven. Van 5 september tot en met 14 oktober konden leden van Rabobank Zuidwest-Drenthe stemmen op hun favoriete club. Maar liefst 1655 leden brachten hun stemmen uit.

Top 6

Tijdens de ledenvergadering van Rabobank Zuidwest-Drenthe in de Tamboer werd de top 6 bekend gemaakt. Door de leden van Rabobank Zuidwest-Drenthe werd het meest gestemd op achtereenvolgens de Historische Kring Hoogeveen, Stichting Duofiets Vledder, Hoogeveen Christelijk Mannenkoor, Christelijk Mannenkoor Hollandscheveld, Christelijke Muziekvereniging Wilhelmina en de Christelijke Gymnastiekvereniging Olympia. De dames van Olympia gaven een spetterend optreden.

De uitslag

Wilt u weten welke bijdrage uw favoriete club ontvangt? Kijk dan op http://rabo.nl/zuidwest-drenthe/uitslag

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.