Trainingsstudio Hoogeveen breidt uit

Hoogeveen - Sinds februari 2017 is Trainingsstudio Hoogeveen gevestigd aan de Van Echtenstraat 37 in Hoogeveen. Trainingsstudio Hoogeveen is de eerste zogenaamde ‘Boutique Fitness Studio’ van Hoogeveen. Een kleinschalige fitnessstudio waarbij sporten onder professionele begeleiding, gezondheid en verantwoord sporten voorop staan. Door middel van inhoudelijke trainingen en begeleide uren worden er functionele trainingen en coaching op een hoog niveau aangeboden. Wanneer de basis goed is kan er ook aan zogenaamde Opengym uren deelgenomen worden.

Uitbreiding 

In oktober is de trainingsstudio uitgebreid met een extra sportzaal van bijna 100 m2. Na een aantal weken klussen is de ruimte inmiddels klaar en al in gebruik genomen. Hierbij is de capaciteit verdubbeld en de mogelijkheid gecreëerd voor het bieden van groepstrainingen en workshops. Deze zullen in de toekomst dan ook ontwikkeld worden. Tevens is de mogelijkheid tot het volgen van een virtueel tacx-trainingsuur hiermee geboden. Waarbij er op de eigen racefiets een complete training indoor afgewerkt kan worden. De zalen van Trainingsstudio Hoogeveen zijn ingericht met de nieuwste cardioapparatuur, gewichten, intervaltrainers en overig materiaal dat nodig is om een effectieve, doelstellingsgerichte training te kunnen doen.

Aanbod 

Trainingsstudio Hoogeveen werkt met diverse programma’s die bij een ieder zijn doelen kan passen. Wanneer iemand komt sporten bij Trainingsstudio Hoogeveen zal er altijd een intake plaatsvinden waarbij er naar je persoonlijke en sportieve doelen gekeken wordt. Daarbij vindt er een baseline-meting plaats. Deze meting bestaat uit bepalen van lichaamsgewicht, vetpercentage, spiermassa, buikomvang, BMI en indien daar aanleiding toe is de bloeddruk. Ook wordt er goed naar je (sport)verleden gekeken en wordt er bij ons rekening gehouden met medicatie gebruik en blessures.

Zo is er een programma voor rugklachten of knieklachten en tevens programma’s die aansluiten bij de wens om gewicht te verliezen. Uiteraard kan er in alle gevallen gewerkt worden aan overige sport- en gezondheids- gerelateerde doelstellingen

Modern 

Voor de begeleiding en coaching wordt gebruikt gemaakt van een voor de trainingsstudio gepersonaliseerde App. Deze online applicatie geeft de sporter de mogelijkheid om trainingen te reserveren, trainingsprogramma’s te volgen, voortgang bij te houden, betalingen te verrichten en overige belangrijke zaken die nodig zijn om een doelstelling te realiseren. Het is een unieke en zeer moderne toepassing.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.