Nieuw in De Tamboer; Het Theatertrio

Hoogeveen – Theater De Tamboer heeft iets nieuws voor iedereen die wel eens zin heeft in een heerlijk avondje theater, maar niet kan kiezen uit het programma. Lekker lachen bij cabaret, genieten van een mooi concert of toch helemaal opgaan in een toneelstuk? Het kan nu alle drie voor maar € 50,- met het Tamboer Theatertrio. Hierbij balanceert de bezoeker samen met Iris Hond op de scheidslijn van pop en klassieke muziek, wordt er geklust samen met cabaretiers Arie Koomen en Edo Brunner en is de bezoeker getuigen van hoe een jaarlijkse Wijnavond compleet uit de hand loopt! Drie voorstellingen, drie drankjes, één voordelige prijs.

Iris Hond - Vrijdag 8 december 2017 “A great spirit revealed”, zo bejubelde niemand minder dan Leonard Cohen haar na het horen van haar album Dear World. Met haar uitzonderlijke talenten laat Iris Hond samen met het Matangi Kwartet horen dat Leonard geen woord teveel heeft gezegd. Iris laat pop en klassiek op een unieke manier samensmelten. Ieder muziekstuk vertelt een verhaal. Volgens Iris zit iedereen op een bepaalde manier wel ergens mee en kan muziek ons daarvan bevrijden. Bereid u voor op een prachtige concertavond die u niet wilt missen!

Arie & Edo - Zaterdag 13 januari 2018 Alweer het derde programma van Arie & Edo, ook hierin doen de heren weer alles helemaal zelf. De vakmannen bouwen in één avond een 100% topshow die op tijd klaar zal zijn, zonder onverwachte kosten achteraf.

Wijn - Zaterdag 17 maart 2018 Charles en Charlotte ontvangen oude vrienden Bob en Marja voor de jaarlijkse wijnavond. Maar er hangt een gespannen sfeer, want Charles en Charlotte zijn uit elkaar gegroeid, Marja en Charlotte mogen elkaar niet en Charles heeft een wel heel bijzonder moment gekozen voor de wijnavond. Bovendien is Ed niet uitgenodigd, terwijl hij de wijnavonden heeft bedacht en altijd van de partij was! Wanneer hij toch nog komt opdagen en ook nog eens de met psychische problemen kampende dochter van Charles en Charlotte opduikt, loopt de boel compleet uit de hand. Want met drank in de man (of vrouw) liggen de geheimen snel op tafel.

Het Theatertrio is nu te bestellen via detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.