​Attent Noordscheschut geeft kerstpakketten weg

Noordscheschut – Sjon en Vera van Haaren, het ondernemersechtpaar dat supermarkt Attent in Noordscheschut runt, gaf afgelopen zaterdag een vijftal kerstpakketten weg.

Het echtpaar had ruim een week geleden op hun  facebook de volgende oproep gedaan: Omdat we vinden dat kerst vooral ook een feest van geven is willen we ook dit jaar weer 5 kerst pakketten weggeven. U mag voor ons bepalen wie er volgens u wel een verdiend! Kent u bijvoorbeeld iemand die het afgelopen jaar veel voor u of voor anderen deed? Of weet u van iemand dat die door een hele nare nare periode gaat? Of iemand die ziek is, of iemand die iedere maand de eindjes aan elkaar moet zien te knopen? Kortom....Wie kan er volgens u wel een kerstpakket ter bemoediging gebruiken deze maand?

Uit de kaartjes die in de boom hingen in de supermarkt, heeft het echtpaar 5 gezinnen uit gekozen. Deze kregen afgelopen zaterdag een kerstpakket aan de deur gebracht door Sjon van supermarkt Attent Noordscheschut. Dat hierbij soms de emoties even de vrije loop kregen bij de gezinnen is voor het ondernemersechtpaar nog meer een stimulans deze actie een vervolg te geven in 2018.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.