​Proefles voor jeugdige acteurs en DJ’s in spé

Hoogeveen – Acteurs en DJ’s in de dop, van 7 t/m 12 jaar, kunnen op woensdag 7 februari meedoen met een gratis proefles bij Scala Centrum voor de Kunsten in Hoogeveen. Van 14.30 tot 15.45 uur is er een proefles toneel door vakdocent Ruth Bouwmeester en van 16.00 tot 17.00 uur is er een proefles DJ & draaitafel door DJ Onur Reyez. 

Aanmelden kan via een e-mail naar info@ontdekscala.nll onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Voor kinderen die de smaak te pakken krijgen, starten, bij voldoende deelnemers, de daaropvolgende week korte cursussen.

Toneelklas

In de toneelklas leren de kinderen met heel veel plezier acteren. Ze gaan aan de slag met personages en scènes, zijn fantasievol bezig en leren samen een verhaal te vertellen. Er is aandacht voor stem, beweging, mimiek en houding. In 12 lessen bereiden de kinderen zich voor op een eindvoorstelling. Deelname kost € 92,50.

DJ & draaitafel

In de cursus DJ & draaitafel leren de kinderen in 6 lessen alles over het DJ-vak. Aan de orde komen de ins en outs van de draaitafel en het programma Rekordbox, de geheimen van het beatmatchen, het mixen, het werken met effecten en het produceren. Ook is er aandacht voor stageperformance. De kinderen gaan zelf aan de slag met hun eigen muziek naar keuze en sluiten af met een eindshow tijdens de Urban Party bij Scala. Deelname kost € 65,-. 

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.