Jongelingen starten bedrijf in Design & Video Producties

Hoogeveen - Raymon Huisjes en Elisa Seijdel (16 en 17 jaar) zijn een eigen onderneming opgestart, genaamd REmember Producties. Het bedrijf is gericht op video’s en designs. 

Omdat ze al jaren ervaring hebben met het maken van video’s en het ontwerpen van designs, wouden ze een stap verder en zijn ze begonnen met een eigen onderneming. Bij video’s kunt u denken aan een promotie, commercial of instructievideo. Bij design kunt u denken aan visitekaartjes, posters, kaarten, flyers of banners. Of één van de andere talloze mogelijkheden. 

Video Productie

Raymon Huisjes: "Bij mij is het allemaal begonnen met rally. Ik wilde spectaculaire gebeurtenissen graag nog een keer terug zien. Toen ben ik begonnen met fotograferen. Na een paar jaar wou ik meer actie en mogelijkheden en ben ik begonnen met het maken van video's. Ik vind het promoten van beelden ontzettend gaaf. Ik zit vol met ideeën en ben zo begonnen met een eigen pagina met rallybeelden. Nu wil ik meer dan rally en mensen helpen met het maken van video's en de promotie van een bedrijf of product."

"Wij zoeken samen met u naar het mooiste beeld. Wij verzorgen het gehele proces bij het maken van een video. Het idee, de uitwerking en de montage. Video is tegenwoordig een zeer geschikt medium om het verhaal over uw bedrijf of dienst helder in beeld te brengen. Wij helpen u bij het uitzoeken van de perfecte vorm, zodat uw boodschap ultiem en op pakkende wijze tot uiting komt bij het publiek dat u hiermee wilt bereiken. Denk hierbij aan een promotie, commercial of instructiefilm voor uw website of bedrijf. Ook zijn we beschikbaar voor particuliere doeleinden."

Design

Elisa Seijdel: "Ik ben al vanaf kinds af aan bezig met het maken van video’s, in de loop der jaren is deze passie steeds meer gegroeid. Sinds een paar jaar ben ik ook bezig met design, waar ik met Brandfighters designs maak voor onder andere Reaal, FBTO, en Kruidvat. Ik help de klant graag om samen tot het beste eindresultaat te komen."

 "Wij zijn in staat om uw idee uit te denken en te ontwerpen. Hierbij kunt u denken aan originele visitekaartjes, een overtuigende poster en een verbluffende dvd-cover. Ook zijn we in staat om banners en flyers te ontwerpen. Onze mogelijkheden zijn eindeloos."

Voor meer info zie de website REmember Producties.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.