Lange wachtrij voor kaartverkoop Muziekweekend Pesse

Pesse - Net als vorig jaar Muziekweekend Pesse stonden er ook dit jaar weer lange rijen voor de deur van de voorverkoop. De eerste fans hadden zich om 17:30 uur al verzameld bij de ingang van de Wenning in Pesse.

De voorverkoop was een hectische avond. De Wenning, het ontmoetingscentrum in Pesse, ging om 19:00 uur open voor verkoop van de kaarten. Vele mensen stonden in een lange wachtrij van een paar honderd meter, als een lang lint over de Veldbrake. Het parkeren bleek ook dit jaar weer een probleem. 

Bands die dit jaar het podium zullen betreden zijn op vrijdag Kensington, Miss Montreal en Rowwen Hèze. Op zaterdag is het de beurt aan UB40 en Racoon, voor twee jaar terug heeft de organisatie laten zien met Status Quo dat het hier in Pesse goed geregeld is. Daardoor heeft het festival weer een grote naam op het podium staan. 

De organisatie schat dat er meer dan de helft van de beschikbare kaarten zaterdag al heeft verkocht. De resterende kaarten zullen in de internet verkoop gaan. 

Giga G Festival

Ook dit jaar vindt er op donderdag 24 mei het Giga G Festival weer plaats. Dit is een feest voor mensen met een verstandelijke of geestelijke beperking. Artiesten die dit jaar de tent op de kop zullen zetten zijn Renè Karst, Jannes, Alti Band De Dikdakkers Stef Ekkel en de Alpenzusjes.  

Resterende kaartverkoop.

De resterende kaarten zullen via de ticketmaster.nl worden verkocht. Dinsdag 13 februari vanaf 12:00 uur. Bij ticketmaster zullen kaarten voor de beide dagen beschikbaar zijn. 

Deze dames waren de gelukkige bezitters van de aller eerste verkochte kaartjes 

Foto's en tekst Gerard Duinkerken

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.