​ChristenUnie start de campagne bij Tonnie

Hoogeveen - Op vrijdag 9 februari heeft de ChristenUnie de aftrap van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart gehouden. De partij was die avond te gast bij leer-/werkbedrijf Tonnie. Naast een rondleiding door de grote werkplaats van Tonnie en een boeiende toelichting door Henk Brouwer, werden alle komende campagneactiviteiten besproken. Tot slot hield lijsttrekker Gert Vos een inspirerend verhaal voor alle mensen die meewerken in de campagne.

De campagne heeft een divers programma met online-activiteiten, verschillende thema-activiteiten en het aanwezig zijn op straat in de dorpen, in de diverse winkelcentra en in het centrum van Hoogeveen. De campagne wordt afgesloten met een gebedsbijeenkomst op dinsdag 20 maart.

Bezoek aan Tonnie De ChristenUnie voert haar campagne onder het motto ‘Waardevol’. Om die reden was leer-/werkbedrijf Tonnie uitgekozen als start van de campagne. Tonnie levert een waardevolle bijdrage aan Hoogeveen. Mensen met grote afstand tot de arbeidsmarkt wordt hier een kans geboden om weer mee te doen in de maatschappij. Zo past dit bezoek ook precies bij de titel van het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie: “Iedereen telt mee in Hoogeveen”.

Lijsttrekker Gert Vos: ‘het is indrukwekkend om te zien hoeveel betrokkenheid Henk en Tonnie hebben bij deze mensen. Zij zetten zich in voor mensen die om hele diverse redenen grote moeite hebben om invulling te geven aan hun dag. Bij Tonnie komen ze weer onder de mensen, leren om een ritme in de dag aan te brengen en hebben ze nuttige werkzaamheden. De betrokkenheid bij hun mensen gaat verder dan alleen op het werk, ook thuis en privé kunnen de mensen altijd een beroep doen op Tonnie en Henk. Tonnie is een waardevol bedrijf en daarom reik ik graag en terecht aan Tonnie het predikaat ‘Waardevol’ met het bijbehorende lintje namens de ChristenUnie uit. De ChristenUnie vervolgt de komende weken deze ‘Waardevol Tour’ door Hoogeveen. Aan diverse instellingen die de partij van waarde vindt voor de Hoogeveense samenleving, deel ik het waardevol lintje uit. De gefilmde beelden van deze tour zijn binnenkort beschikbaar via de sociale media.’ 

Foto: CU

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.