De Wieken en De Buitenvaart krijgen glasvezelnetwerk

Hoogeveen - RENDO ParkNed B.V. gaat een glasvezelnetwerk aanleggen voor bedrijven en instellingen op de bedrijventerreinen De Wieken en Buitenvaart in Hoogeveen. Het uitgangspunt hierbij is dat bedrijven met een zeer beperkte investering de beschikking krijgen over een kwalitatief hoogwaardige zakelijke glasvezelaansluiting. Deze snellere verbinding betekent voor ondernemers de zekerheid van een continue bedrijfsvoering voor nu en in de toekomst. De mogelijkheden van glasvezel zijn op dit vlak ongekend.

RENDO ParkNed is als joint venture opgericht tussen RENDO en Levelfour Networks. De aanleg en het beheer van glasvezel op bedrijventerreinen is een specifieke tak van sport, waarin Levelfour Networks gespecialiseerd is.

RENDO ParkNed zal tijdens een kickoffsessie op woensdag 7 maart vanaf 9.30 uur bij Spreen ICT in Hoogeveen zichzelf en haar partners presenteren en uitleg geven over de mogelijkheden op het gebied van glasvezel voor ondernemers op de industrieterreinen De Wieken en Buitenvaart in Hoogeveen. Daarna zal een team met experts de bedrijven bezoeken.

In Hoogeveen werkt RENDO ParkNed samen met een aantal lokale partijen die een rol van betekenis spelen op het gebied van ICT, internet en telecommunicatie. Partners voor dit project zijn Prewest, Spreen ICT, Verentis, Zinger Telecom en Phonedata.

De ondernemersvereniging en de gemeente Hoogeveen ondersteunen het initiatief en vinden het een positieve ontwikkeling. De digitale snelweg zal bijdragen aan de economische ontwikkeling en groei van Hoogeveen en de regio.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.