​Inloopdag: Laat muziek meewerken in uw bedrijf

Hoogeveen – Pro-Vision AV, gevestigd aan de Dr. Anton Philipsstraat 9 in Hoogeveen, organiseert dinsdag 10 april de Inloopdag ‘Radio op de Werkvloer’. Van 09.00 tot 13.00 uur worden bezoekers geïnformeerd over de rol die muziek kan spelen in het bedrijfsleven.

Er zijn demonstraties van toepassingen op kantoor, in het magazijn of in de werkplaats. Verder wordt dieper in gegaan op trends als het ´streamen´ van muziek, geluidbeheersing per ruimte, centrale bedieningsmogelijkheden en het integreren van omroep als communicatiemiddel.

“We willen het bedrijfsleven in Drenthe tijdens deze Inloopdag kennis laten maken met de mogelijkheden op het gebied van muziek en omroep.”, zegt Raymond de Witte, directeur van Pro-Vision AV. “Maar liefst 81% van alle medewerkers in het bedrijfsleven vindt werken met muziek leuker. Bovendien zorgen centrale radio installatie voor een rustig werkklimaat, want ze vervangt de talloze bouwradio´s. Het systeem kan door ons passend worden ingesteld aan de hand van de geluidsnormering die door de ARBO zijn bepaald.” Voor meer informatie en het programma: www.pro-vision.nl

Eigenaren Raymond de Witte en Martijn van Weert van Pro-Vision AV zijn ruim 15 jaar actief in de audiovisuele branche en zijn totaalleverancier van muziek- en omroepinstallaties voor het industriële bedrijfsleven, zoals fabrieken, werkplaatsen en distributiecentra, maar ook voor kantoor, detailhandel, scholen en verenigingen.

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.