Online veiling inboedel ​MAXX Sports

Hoogeveen - De inventaris van evenementen- en tennisbanencomplex Maxx Sports te Hoogeveen wordt sinds deze week aangeboden op een veilingsite. Nadat begin deze maand bekend werd dat de gemeente Hoogeveen de grond aankocht voor een bedrag van 725.000 euro, voor de ontwikkeling van een kunstijsbaan en nieuw overdekt zwembad rest eigenaar Max Jacobsen niets anders dan de gehele bedrijfsinventaris nu te verkopen.

Via het online veilingplatform Onlineveilingmeester.nl wordt in twee delen alles van bar, voetbaldoelen, restaurantmeubilair, podiumdelen tot aan squashvloer geveild.

Jacobsen bevindt zich al jaren in een strijd met de gemeente over de aankoop van zijn grond. "Achter mijn rug om is de gemeente met een belachelijk bod gekomen bij mijn bank en die heeft ermee ingestemd. Ik had vorig jaar nooit tegen de gemeente moeten zeggen dat ik het complex wel wil verkopen omdat het financieel niet zo goed gaat”, zo verklaarde Jacobsen al eerder.

Kijkdagen

Geïnteresseerden kunnen zaterdag 14 april van 10:00 tot 12:00 uur en maandag 16 april van 12:00 tot 14:00 uur terecht aan de Terpweg 1 om alle aangeboden kavels te bekijken.

Bieden kan online na gratis registratie. 

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.