Bolkesteijn Infrastructuur verrast Henk met tegelwerk

Hoogeveen - Bolkesteijn Infrastructuur heeft een mooie buitenplaats gecreëerd voor Henk bij zijn woning aan de De Ruyterstraat in het centrum van Hoogeveen. Henk heeft complexe zorg nodig en kan zonder hulp niet naar buiten. Bij zijn woning was de betegeling afwezig of slecht aangelegd en daardoor erg onstabiel. Er lag veel puin, wat eerder al door vrijwilligers is afgevoerd.

Een van Henks zorgverleners, Alie Wanders, vertelt dat deze situatie haar aan het hart ging en zij is op zoek gegaan naar sponsors om dit voor elkaar te krijgen. Bij de aanleg van een nieuw schoolplein bij de Calvijnschool in de buurt, zijn de overgebleven tegels door de school geschonken voor dit doel. “Maar toen moesten we nog een vakman hebben.”

Met inzet van Paulien Lubbers van de Vrijwillige Thuisondersteuning bij SWW is Bolkesteijn bereid gevonden de tegelklus te klaren. Bolkesteijn heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en was direct bereid dit te doen. “Het is heel fijn voor Henk dat hij in het voorjaar en de zomer gemakkelijker naar buiten kan, want dat was echt onmogelijk voor hem. En er is nu ook een vrijwilliger gevonden die Henk in de rolstoel mee kan nemen voor het doen van een boodschap e.d. Echt fantastisch dat iedereen zo heeft meegewerkt, ik heb veel bewondering voor Xavry Bolkesteijn, deze jonge empathische ondernemer”, aldus Alie.

Henk omringd door de medewerkers van Bolkesteijn, Xavry in zwarte jas en zorgverlener Karsten (achter Henk) (Foto: Kim Stellingwerf)

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.