Regiohoogeveen.nl stopt!

Hoogeveen – Het bestuur van Regiohoogeveen.nl heeft besloten om per 1 mei 2018 te stoppen met de vereniging RegioHoogeveen.nl en haar nieuwswebsite Regiohoogeveen.nl. Reden is dat de elan eruit is. Dit komt omdat de prioriteiten van de bestuursleden de laatste tijd meer bij hun relatie, gezin en reguliere werk ligt.

Na bijna 15 jaar te hebben bestaan heeft het bestuur van Regiohoogeveen.nl besloten om te gaan stoppen. Dit omdat je een nieuwswebsite als Regiohoogeveen.nl goed wilt laten draaien je hier 7 dagen in de week mee bezig moet zijn. Iets wat veel (vrije) tijd en inzet vergt. In de loop der jaren is er in het privéleven van de bestuursleden (de grondleggers van Regiohoogeveen.nl) veel veranderd zoals o.a.: een relatie, gezinsuitbreiding en ander (functie) werk. De prioriteit kwam hierdoor steeds minder bij Regiohoogeveen.nl te liggen waardoor het soepel en goed laten draaien van Regiohoogeveen.nl in gevaar kwam. Een hele belangrijke reden om te stoppen dus. 

Een paar vrijwilligers van Regiohoogeveen.nl gaan door onder een andere naam en met een eigen website.

Veel bereikt en mogen doen

In de jaren dat Regiohoogeveen.nl bestaan heeft is er veel bereikt en hebben wij leuke dingen mogen doen. Zo groeide Regiohoogeveen.nl uit van een website met enkele honderden bezoekers per dag tot gemiddeld 7500 bezoekers per dag en groeide de vrijwillige redactie uit van 5 naar 13 personen. Tijdens de downburst in 2007 gebruikte de gemeente de website van Regiohoogeveen.nl om te zien waar de grootste knelpunten zaten, tevens zijn toen de websitestatistieken van Regiohoogeveen.nl in het officiële rapport van de downburst gebruikt. Daarnaast heeft Regiohoogeveen.nl aan een aantal dingen mogen meewerken zoals o.a. Ranking de Raad en natuurlijk het Verkiezingsgala, compleet met peilingen, van 2014. Tevens ging Regiohoogeveen.nl een samenwerkingen aan met VUE (Luxor) wat uiteindelijk resulteerde in het Moviepanel, met theater De Tamboer (maandelijkse prijsvraag), Radio Hoogeveen/Werkplein wat resulteerde in Regio Radio, en DotSolutions (adverteren).

Bedankt

Regiohoogeveen.nl bedankt al hun (oud) vrijwilligers, reaguurders, partners, adverteerders en iedereen die een steentje aan Regiohoogeveen.nl hebben bijgedragen in de afgelopen jaren. Zonder jullie had Regiohoogeveen.nl nooit zo’n lang bestaansrecht gehad.

BEDANKT EN VAARWEL!

Om de reacties op dit artikel te lezen, dien je ingelogd te zijn.