Recensies Bad Moms

Komedie - Vanaf 12 jaar

Bad Moms

Amy Mitchell (Mila Kunis) is helemaal klaar met haar leventje als oververmoeide, werkende moeder. Ze moet haar kids vrijwel eigenhandig opvoeden, naar sport brengen, ze moet naar ouderavonden én ze moet presteren op haar werk. Tot ze besluit dat dit niet langer vol te houden is en ze samen met twee andere zwaar gestreste moeders (Kristen Bell en Kathryn Hahn) kiest even ‘bad moms’ te zijn. Maar dat pikken de keurige moeders van de school (Christina Applegate, Annie Mumolo en Jada Pinkett Smith) absoluut niet...

Onderstaand de recensies op Recensies Bad Moms

 1. Recensie van gradsje

  Een film die begint met een stel saaie huismoeders die het veel te druk hebben met kinderen, werk en de sleur van het leven. Veel te druk om ook in dat drukke leven nog plezier te maken. Te lachen of te gaan en te staan waar ze zelf willen. De mannen? die helpen niet, zijn er niet of willen niks doen in het huishouden. tot de moeders in opstand komen en het heft in eigen hand nemen, dat is ook waar het over gaat Bad Moms. 

  Het voornaamste onderwerp in deze film is toch Dick en Cock. Een film waar grove taal niet in vermeden word en veel gebruikt is. Een film die toch meer op vrouwen is gericht dan mannen. Maar voor een man zeker wel te bekijken en ook in te lachen is. De ene droge grap na de andere grap rolt over het witte doek. Het recht van de moeder waar ze voor staat is het centrale onderwerp in deze film. Zal de moeder zegevieren of zal ze toch bezwijken onder de kracht van de man. In deze film zul je dat zien. 

  Ik vond de muziek en rollenspel uitmuntend in deze film. De rollen waren goed verdeeld en de personages perfect uitgespeeld. Muziek op momenten waar het hoorde en niet te veel en ook niet te weinig special effects. 

  Kortom leuke film voor een leuke avond uit. 

 2. Recensie van druivin

  Bad moms is een mooie feel good movie voor alle moeders in het land. Perfecte moeder zijn lukt niemand, en dat laten ze dan ook super mooi zien in deze film. De hoofdrolspeelsters doen hun rollen echt eer aan en spelen ze vol overgave. De tegen hangers in de film zijn erg mooi gekozen en komen dan ook volledig over. Vooral de gekke aan sex verslaafde single moeder vond ik een super rol om te zien. De woorden en dingen die ze uit mag kramen echt te grappig.

  De film is niet heel origineel maar wel een genot om naar te kijken. Een leuke film waar je om kunt lachen en als moeder zijnde je geheel kan inleven in de hoofdpersonen. Niet na hoeven denken en gewoon kunnen genieten.

  De muziek past erg goed bij de film en geeft dat kleine beetje extra sfeer die de film nog beter maakt.

  De film is niet geheel een vrouwen film maar door het hoge moeder gehalte denk ik wel dat hij de vrouwen meer aanspreekt dan de mannen hoewel die zich ook wel zullen vermaken door de droge en soms ook wat grove humor wat de film in zich draagt.

  Het mooiste van de film vond ik de toegift aan het einde om de hoofdrolspelers met hun echte eigen moeders te zien en wat ze dan allen vertellen is toch een beetje een ontroerend stukje. Dus ik heb zeker genoten van deze film en zou hem aan de vrouwen zeker aanraden om te gaan kijken in een leuke girls night out.

 3. Recensie van ria koekoek

  Bad moms.

  Een leuke komische film met sexueel getinte scenes.

  Mila Kunis en Christina Applegate spelen de hoofdrollen op een geweldige manier.

  Allebei worden ze ondersteund door twee vriendinnen.

  Die hun rollen ook voortreffelijk spelen.

  Net als in de meeste films, staan de dames lijnrecht tegen over elkaar , maar willen allebei een doel bereiken en voorzitter worden van de ouderraad van school.

  Dit levert lachwekkende situatie ’s op in de strijd naar het voorzitter schap

  De muziek en actie’s waren weer mooi gemaakt.

  Echt een aanrader om naar toe te gaan, heb me enorm geamuseerd.