Recensies Suicide Squad

Actie - Vanaf 12 jaar

Suicide Squad

Het voelt goed om slecht te zijn… Stel een team samen van ‘s werelds meest gevaarlijke, gevangen genomen Super Schurken en geef ze de meest geavanceerde wapens die er beschikbaar zijn. Stuur ze vervolgens op een missie om een onbekende, onoverwinnelijke entiteit te verslaan. U.S. intelligence officer Amanda Waller heeft besloten dat alleen een in het geheim opgesloten groep wanhopige, afschuwwekkende misdadigers, die niets te verliezen hebben, volstaat. Echter, wanneer zij ontdekken niet geselecteerd te zijn om te slagen, maar enkel om hun schuld in te lossen (falen is onvermijdelijk), is het de vraag of de Suicide Squad tijdens een poging zal sterven, of dat het vanaf nu ieder voor zich wordt.

Onderstaand de recensies op Recensies Suicide Squad

 1. Recensie van Marita Jose

  Een wat warrig verhaal met bijzondere “helden”. Mooi om een stukje geschiedenis van de deze hoofdpersonen te zien. Het zou anders wel heel erg lastig zijn om te weten hoe het nu zit met deze hoofdpersonen.

  Het verhaal is nogal onwerkelijk maar dat maakt niet echt uit. Veel diepgang zit er niet in, maar toch is het een leuke film om te zien met veel actie en mooie plaatjes. 3D geeft het nog wat extra's.

 2. Recensie van ria koekoek

  Suicide Squad.

  Zware criminelen krijgen de opdracht om samen te werken.

  Allemaal bezitten ze een speciale gave ,welke ze gebruiken om de strijd aan gaan tegen  June/Enchantress , die probeert de wereld te vernietigen.

  Onder leiding van Flag , die de opdrachten uitvoert van zijn officier Amanda,zie je geweldige scene's .

  De actie's en muziek effecten komen in ramp tempo achter elkaar.

  Maar wel boeit tot het einde van de film.

  Vond vooral de personage ,Harley  gespeeld door Margot Robbie geweldig.

  Veel humor,super actie's ,goed muziek ,prachtige effecten, echt de moeite waard om heen te gaan

 3. Recensie van HMH86

  Het verhaal is niet altijd even sterk, maar de flamboyante, gestoorde karakters maken dat meer dan goed. Regelmatig kom je terecht in een flashback zodat je een duidelijk beeld krijgt hoe deze antihelden zijn geworden zoals ze zijn.

  Margot Robbie is als Harley Quinn een plezier om naar te kijken. Niets is te gek en telkens is het weer de vraag wat ze nu weer voor iets idioots uithaalt. Jared Leto is als Joker niet heel veel te zien maar de scenes waarin hij voorkomt zijn erg goed. Joel Kinnaman is als Rick Flag erg overtuigend, hij speelde onder andere een aantal jaren Stefan Holder in de serie The Killing. Ook was er een rolletje weggelegd voor Scott Eastwood, de zoon van Clint Eastwood.. Will Smith is een fijne en komische toevoeging.

  De muziek in de film is een leuke bijkomstigheid. Zo komen er nummers van Eminem en Queen voorbij. Je wordt natuurlijk, zoals je gewend bent van Marvel, overladen met de nodige special effects. Dit ziet er bijzonder goed uit. Er zit heel veel humor in, er gaan weinig scenes voorbij waarin geen humor is gestopt.

  De film heeft tijdens het openingsweekend in Amerika al 135 miljoen dollar opgeleverd! De kijker lijkt de film in het hart te hebben gesloten.

  Kortom een hele leuke film die een bioscoop bezoek zeker waard is.  

 4. Recensie van MamaEvy

  De film begint met een introductie van alle leden die uiteindelijk the Suïcide Squad zullen vormen. Het is goed te weten wie de personages zijn, wat hun verleden is en op welk punt ze nu in hun leven staan. Daarna begint het verhaal die overigens erg mager is. Er is veel actie te zien in de film. Ook de special effects zijn goed in elkaar gezet. Een echte film die je absoluut in 3D/XD moet zien. Ook de nodige humor is door de hele film verwerkt op de juiste momenten. De muziek klopt bij de film door de teksten die gezongen worden, of vertellen wat over de personage, de gevoelens, of een gebeurtenis.

  Suïcide Squad; een leuke film met veel actie en goeie special effects, maar helaas met weinig verhaal. Toch wel een echte aanrader voor een breed publiek,