Recensies Office Christmas Party

Komedie - Vanaf 12 jaar

Office Christmas Party

Clay (T.J. Miller) dreigt zijn baan te verliezen dankzij zijn ijskoude zus Carol (Jennifer Aniston), die de CEO van zijn bedrijf is. Hij probeert hier een stokje voor te steken door een grote klant binnen te halen met een kerstfeestje. Maar wat een bescheiden werkborrel had moeten worden, loopt uit op het meest doorgedraaide, epische kerstfeest dat het kantoor ooit heeft meegemaakt, inclusief rendieren die uit de wc drinken, rappende kerstmannen en veel te veel alcohol. Ho Ho Holy Shit!

Onderstaand de recensies op Recensies Office Christmas Party

 1. Recensie van charly

  Office christmas party.

  De titel zegt het eigenlijk al, kerstmis moet ook gevierd worden met je collega’s. Wel....Nou loopt dit feestje toch wel erg uit de hand.

  Clay die een bedrijf runt in software genaamd “Zenotek”, staat haast op het punt om zijn collega’s te moeten ontslaan vlak voor kerst, dankzij zijn zus die zijn CEO doet, omdat hij niet de juiste percentage haalt die hij zou moeten. Hij probeert van alles te bedenken om het bedrijf te redden. Zo bedenkt hij samen met een aantal collega’s manieren om dat voor elkaar te krijgen, door een miljoenenorder binnen te slepen. En om die beste man met de miljoenen binnen te hengelen, nodigen ze hem uit voor een feest. En dit gaat uiteraard gepaard met humor en chaos.

  Nou vindt ik persoonlijk de humor erg cliché in deze film en toch zaten er stukken in waar je wel om moest lachen. Het verhaal kabbelt in het begin en de dan toch komt hij in de 2e helft eindelijk op gang. Een film waar je je verstand gewoon op nul moet zetten.

  De film is zeker wel vanaf de leeftijd 12, aangezien er naakt, drugs en grof taalgebruik in voor komt.

 2. Recensie van ria koekoek

  Office Christmas Party.

  Film draait om een broer en zus die ,nadat hun vader is overleden samen een bedrijf runnen.Carol (Jennifer Aston) Heeft de grootste verantwoordelijkheid en dreigt de vestiging van broer Clay (TJ Miller) te sluiten als hij niet snel zorgt dat hij het bedrijf weer meer winst laat draaien.

  Carol, die een geweldige rol neerzet als pittige zakenvrouw en nergens om lijkt te geven dan het bedrijf denkt dat haar broer Clay die een sullige man speelt,wel naar haar zal luisteren .

  Maar dat blijkt toch niet het geval, want nadat Carol dreigt om het bedrijf te gaan sluiten,gaat Clay samen met zijn twee naaste medewerkers een plan bedenken om een groot bedrijf binnen te halen.

  Ze proberen een groot bedrijf binnen te halen,maar als dat niet lukt gaan ze voor deze zaken man een groot feest organiseren.

  Het word een mega feest waarin het vooral draait om veel drank ,muziek.

  Verder komt er van alles in de film voorbij, grappige stukken,maar ook heel vaak  iemand met zijn blote kont op het kopieerapparaat. de  zakenman die, nadat hij gesnoven had omdat er per ongeluk wiet in het sneeuwkanon kwam,in een dolle bui  aan een slinger van kerstverlichting probeert naar beneden te zwaaien. Er gebeurde erg veel en daar elkaar heen wat de film wel erg rommelig maakt

  Zelfs Jezus speelt een rol in deze film.en een rendier wat je nog voorbij zit komen wat uit de wc pot drinkt.Voegt geen waarde toe aan de film .

  Muziek van de dj was wel super ,en was wel het hoogtepunt van de film,er werd geweldig op gedanst door clay en de zakenman, en iedereen maakte er een geweldig dans festijn van.

  Ondanks dat er wel veel komische stukken in zitten en het verhaal ook wel te volgen is door de hele film ,zou ik niet snel deze film kiezen voor een film avondje.

 3. Recensie van wizardgirl

  De film is behoorlijk voorspelbaar en erg flauw, wel zitten er een paar goeie lachmomenten in.

  De kern van het verhaal is dat de manager (Clay) van het kantoor een kerstfeestje op kantoor wil geven, dit ter nagedachtenis van zijn vader.

  Zijn zus/baas wil dat absoluut niet, vanwege persoonlijke wrok, zij wil het bedrijf sluiten.

  Het feest gaat toch door om een potentiële klant te imponeren. Het feest loopt echter gigantisch uit de hand met bizarre wendingen en gevolgen.

  Ik vind het acteerwerk van Jennifer Aniston(Carol) matig, dit zal het gevolg zijn van het type film.

  Er kwam leuke muziek in de film voor, welke de sfeer verhoogd en alle stereotypes komen aan bod.

  Ik zou de film wel aanraden als je een avondje flauw wil lachen.

 4. Recensie van BIGED

  OFFICE CHRISTMAS PARTY – Ben je een beetje uitgekeken op de zoetige kerstfilms dan is dit een welkome afwisseling. Je moet wel een beetje “melig” zijn om deze film te zien. Ben je een fan van 40+ers die zich willen uitleven ala The Hangover dan is dit een prima film. Er zit niet echt een stevig verhaal in de titel heeft al verraden dat het om een kantoorfeest gaat met Kerst.

  De aanleiding is erg dun en het verhaal komt beetje langzaam op gang. Leuk is wel hoe de twee hoofdrolspelers heerlijke opponenten zijn. Vooral Jennifer Aniston, als bitcherige CEO, doet daar een heerlijk schepje bovenop. De film wordt, naar mate, deze vordert een aaneenschakeling van lachwekkende en bizarre taferelen die uiteindelijk uitmonden in een gigantisch feest. Het gaat zelfs zover dat er nog een achtervolging wordt ingezet. Of het feest uiteindelijk zijn doel bereikt blijft een vraag.

  Al met al een heerlijk humorfilm, waar je lekker onderuitgezakt van kunt genieten met een biertje. Misschien heeft iedereen toch wel eens de fantasie om zoiets in “real-life” mee te maken. Waarschijnlijk zal het nooit zulke bizarre vormen aannemen. Daarom is het heerlijk dat er regelmatig dergelijke film worden gemaakt waar de regisseur helemaal los kan gaan. Kerstfun over the top zullen we maar zeggen.