Recensies Transformers The Last Knight

Actie - Vanaf 12 jaar

Transformers

In de spectaculaire nieuwe actie-film Transformers: The Last Knight zijn de mensheid en de Transformers in staat van oorlog. De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet. Optimus Prime is verdwenen. Het lot van onze wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, een Britse Lord (Sir Anthony Hopkins) en een hoogleraar van Oxford (Laura Haddock). Er kan maar één wereld blijven bestaan: die van hen, of die van ons. Verder o.a. Josh Duhamel, Gemma Chan, Isabella Moner, John Turturro, Stanley Tucci en John Goodman als de stem van Hound. Geregisseerd door Michael Bay. 

Onderstaand de recensies op Recensies Transformers The Last Knight

 1. Recensie van Manon1991

  De film Transformers The Last Knight is een film vol actie.

  Een film waarbij je terug in de tijd word genomen.

  Je leert hoe het opgebouwd is.

  Je word diep meegenomen in de geschiedenis van de transformers.

  Sommige stukjes in de film waren wat langdradig waardoor je een beetje de aandacht verliest.

  De muziek paste erg goed bij de film en maakte de film mooi af.

  Je hoeft niet perse alle delen gezien te hebben om bij deze film te blijven.

  De acteurs passen goed bij de film en maakte de film goed tot zijn recht.

  Er waren hele mooie en gave speciale effects wat de film echt af maakt.

  De emoties van de acteurs komen wel echt over en voel je wel goed.

  De spanning is goed voelbaar. 

 2. Recensie van charly

  De film begint dit keer totaal anders dan je verwacht van Transformers. Het duurt ook even voordat je snapt waar ze naar toe willen werken. Je krijgt een portie ‘Transformer geschiedenis’ te verwerken, maar ik kan niet meteen zeggen dat dit vervelend is. Wel was het wat langdradig, maar gelukkig kwam er genoeg humor in voor, die je daar doorheen sleept.

  Er waren wel een aantal fragmenten in de film waar ik mij kanttekeningen bij zette, omdat ze een beetje geforceerd leken of vreemd over kwamen. Ik was ook best verbaasd om Anthony Hopkins in de film te zien. Een geweldige acteur, alleen snapte ik niet zo goed waarom hij meespeelt in deze film, al speelde hij zijn rol uitstekend.

  Waar ik zeker van genoten heb, is de manier van het filmen van bepaalde shots. Je werd soms echt meegenomen in het moment. 

  Na de break kwam de film eindelijk goed op gang. De actie was best heftig, dat ik geregeld vergeten was dat ik in de bioscoop zat. Het was net een computerspel vol actie en goeie bewegende beelden. Heel veel indrukken krijg je te verwerken.

  De film komt heel goed tot zijn recht in atmos 3d. 

 3. Recensie van ria koekoek

  Transformers.The last king.

  Film begon goed met een heftig gevecht in het verleden. Waar toen de transformers al een grote rol speelden.

  Het hele verhaal draait om de transformers en hier staan de goede en de kwade weer lijn recht tegenover elkaar. Maar zonder de hulp van de mens redden ze het niet.

  Mens en robot moeten samen werken om te zorgen dat ieder krijgt wat ze wil.

  Wat veel geweldige actie’s en geluidseffecten op je scherm geeft , wat extra is doordat het in de 3 d en xd atmos is , er zit ook erg veel humor in de film .

  Alles is groots en soms overdadig neergezet maar als je echt fan van deze films bent is het nooit teveel.

  Het eerste deel had wel wat korter gemogen omdat er steeds het zelfde gebeurt.

  De tweede helft word het beter, alles is groots opgezet de geluiden dreunen over het scherm .

  Veel flashbaks waar door je er achter komt waar de strijd om gaat, het is daardoor niet echt nodig om de andere delen te zien om dit verhaal te volgen.

  Het eind van de film is zo gemaakt dat er wel een vervolg zal kunnen komen,of dat het nu na het 5 e deel echt afgelopen is ??

  Als je houd van dit genre is het zeker een aanrader om heen te gaan.

 4. Recensie van fvo

  Ooit gedacht dat de Transformers al bestonden in de 5e eeuw van onze jaartelling? Dat kom je te weten tijdens het verrassende begin van de nieuwe 5e Transformers film The Last Knight. Een spektakel dat je vanaf minuut 1 meeneemt in een achtbaan van actie en geweld, afgewisseld met droge Britse humor.

  Het gaat in deze film natuurlijk niet om het diepgaande verhaal en diepzinnige teksten van de spelers. Jammer is echter dat de film rommelig overkomt doordat de scenes van de hak op de tak springen. Dat doet af aan het kijkgenot van de film.

  Wat verder opvalt is dat de belangrijkste hoofdrolspelers Mark Wahlberg, Laura Haddock en Anthony Hopkins pas laat in de film aan ons worden voorgesteld.

  Pas na de pauze, dus na ruim anderhalf uur, kom je erachter wat deze drie vervolgens met elkaar te maken hebben. En de eindscene waar alles bij elkaar komt duurt vervolgens een minuut of twintig.

  Al met al maakt het de film wat langdradig en eentonig.

  De speciale effecten zijn natuurlijk weergaloos en dat is waar de film op drijft. Gecombineerd met de 3D uitvoering en de Dolby Atmos geluidseffecten zit je af en toe letterlijk te trillen op je stoel.

  Wat de film verder overeind houdt zijn de komische noten van met name Jimmy, de assistent van Mark Wahlberg, een rol van Jerrod Carmichael. Ook de butler van Anthony Hopkins, Cogman genaamd is zeer vermakelijk. Het maakt het geheel wat luchtiger en beter te verteren.

  Een aanrader? Zeker voor diegenen die vroeger met Transformers hebben gespeeld. En voor wie van een actiefilm met snelle auto’s houdt.