Adverteren op Regiohoogeveen

Wat is regiohoogeveen

Actueel Nieuws

Regiohoogeveen.nl is de meest actuele site van de regio en is veelal de eerste site die reportages en foto’s online heeft.

Reageren

Een sterk punt van Regiohoogeveen.nl is dat bezoekers kunnen reageren op nieuwsberichten. Soms leidt een reactie tot aanvulling van een nieuwsbericht of tot discussie. Als men wil reageren of reacties wil lezen dan dient men zich wel vrijblijvend te registreren.

Agenda

Regiohoogeveen.nl houdt naast het nieuws een agenda bij van gebeurtenissen in de regio Hoogeveen. Zo is er een compleet overzicht van activiteiten, theater en uitgaan. Dit in samenwerking met Theater en Congrescentrum De Tamboer en Cultureel Centrum Het Podium.

Filmrubriek

In samenwerking met Luxor Theater Hoogeveen brengt Regiohoogeveen.nl een filmrubriek met de nieuwste films en alle gegevens.

Uitleg adverteren

Uitleg telling bezoekers

Om u enig idee te geven hoeveel bezoekers Regiohoogeveen.nl telt geven wij u hier een kleine opsomming. Maandelijks worden er meer dan 400.000 pagina’s bekeken. Dit noemen wij pageviews. Meer dan 157.000 bezoekers per maand zorgen voor deze pageviews. Deze bezoekers bekijken gemiddeld dus 3 pagina’s. Dagelijks bezoeken meer dan 5500 bezoekers onze site.

Reclame mogelijkheden

Wij hebben de keus uit verschillende reclamemogelijkheden. Deze bestaan uit de Grote Banner, Skyscraper, Kleine Banner, de Unieke banner en het Zakelijk Nieuws. Uitleg en specificaties van deze mogelijkheden staan bespreken wij later op deze pagina.

Naast deze keuzes heeft u ook nog keuze uit het aantal vertoningen per dag. Hierbij heeft u de keuze uit 600 vertoningen of 1200 vertoningen per dag. Regiohoogeveen.nl werkt met een databased roulatiesysteem en uw reclame komt dus in dit roulatiesysteem en wordt gelang naar uw keuze dat aantal keren per dag vertoont. Eigenlijk is het heel simpel. Hoe vaker uw reclame getoond wordt, des te meer mensen hem zien.

Grote banner

Grote banner

De Grote Banner staat in de header van de site (zie voorbeeld hierboven), hierdoor valt de banner eigenlijk gelijk op. Het voordeel van de banner is dat hij bij elk onderdeel van de site te zien is. Of onze bezoekers nu een nieuwsitem of de agenda bekijken de banner staat altijd bovenaan.

Specificaties Grote Banner:
De banner mag een grote hebben van 728 bij 90 pixel. De banner kan aangeleverd worden in een GIF, JPG, of Flash bestand.

Contractduur 1000 Vertoningen per dag 2000 Vertoningen per dag
1 week € 50,-
1 maand € 100,- € 150,-
3 maanden € 225,- € 400,-
6 maanden € 500,- € 750,-
1 jaar € 900,- € 1350,-

Skyscraper

Skyscraper

De Skyscraper staat bij alle pagina’s rechts naast de nieuwsberichten (zie voorbeeld hierboven). De Skyscraper is bij alle onderdelen op de site zichtbaar. Of onze bezoeker nu een nieuwsbericht of de agenda leest de Skyscraper blijft zichtbaar.

Specificaties Skyscraper:
De Skyscraper heeft een grote van 120 bij 600 pixels. De Skyscraper kan worden aangeleverd in een GIF, JPG of Flash bestand.

Contractduur 1000 Vertoningen per dag 2000 Vertoningen per dag
1 week € 40,-
1 maand € 85,- € 125,-
3 maanden € 240,- € 325,-
6 maanden € 425,- € 625,-
1 jaar € 765,- € 1125,-

Kleine banner

De Kleine Banner staat allen onder de nieuwsberichten, hij is niet zichtbaar op de rest van de website.

Specificaties banner:
De banner mag een grote hebben van 468 bij 60 pixel. De banner kan aangeleverd worden in een GIF, JPG of Flash bestand.

Contractduur 1000 Vertoningen per dag 2000 Vertoningen per dag
1 week € 25,-
1 maand € 30,- € 55,-
3 maanden € 80,- € 150,-
6 maanden € 150,- € 225,-
1 jaar € 270,- € 495,-

Unieke banner

De Unieke Banner staat alleen op de Homepagina van de website onder de nieuwsberichten (zie afbeelding hierboven). Deze Unieke Banner wordt jaarlijks eenmalig verkocht waardoor de betreffende adverteerder een jaar lang een monopolie op deze plaats heeft.

Specificaties Unieke Banner:
De banner mag een grote hebben van 625 bij 90 pixel. De banner kan aangeleverd worden in een GIF, JPG of Flash bestand.

Prijs:
Omdat de Unieke banner een monopolie heeft kost deze € 3000,00 per jaar.

Zakelijk nieuws

Zakelijk Nieuws komt bij ons in de categorie Zakelijk Bekeken te staan. In deze categorie vindt u naast non-commerciële persberichten (openingen, faillissementen, overnames etc.) ook commerciële persberichten. Voor de commerciële persberichten vraagt Regiohoogeveen.nl een financiële bijdrage.

RegioHoogeveen.nl hanteert een aantal verschillende prijzen voor commerciële berichten:

*Adverteerders die een contractduur van 6 maand of langer met Regiohoogeveen aangaan mogen elke maand eenmalig een gratis commercieel persbericht aanleveren.

Soort U krijgt Prijs
Standaard Tekst met 2 foto's € 50,-
Plus 1 Tekst met 2 foto's en eigen video € 75,-
Plus 2 Tekst met 2 foto's en door Regiohoogeveen gemaakte video (max 1,5 min). Rechten video blijven van Regiohoogeveen. € 200,-
Plus 3 Tekst met 2 foto's en met een rechtenvrije video (max 1,5 min) gemaakt door Regiohoogeveen. € 550,-